Välkommen

DELS logga

Årets bokmässa 28 september – 1 oktober

Även temat för årets bokmässa är bildning – med andra ord har alla våra sällskap en given anknytning till mässans röda tråd i år! Sällskap med egen eller delad monter har rätt till program på De litterära sällskapens scen. Medlemsavgift till DELS måste vara betald. Förra året gjorde vi en uppskattad liten hjälpreda för sällskapen. Här finns den uppdaterade versionen: För litterära sällskap att tänka på till Bokmässan i Göteborg 2017.pdf

DELS är en ideell paraplyorganisation för svenska litterära sällskap och har ca 120 medlemmar. Sverige har världsrekord i litterära sällskap. De litterära sällskapens egna hemsidor kan nås via menyn Medlemmar. De flesta har egna hemsidor ofta med imponerande innehåll.

Nyhetsbloggen är öppen för alla och särskilt viktig för kommunikationen med våra medlemssällskap och deras medlemmar. Nederst i högerpanelen kan man se rubrikerna till de senaste blogginläggen och därunder alla inlägg i särskilda kategorier. Alla är välkomna med kommentarer.

Kulturtidskriften Parnass ägs av DELS och kommer ut med fyra nummer om året ofta som temanummer. Se bilden i högerspalten där du finner länkar till information om Parnass.

Menyn Medlemsinternt kan våra kontaktpersoner i medlemssällskapen logga in till med särskilt lösenord. Är du kontaktperson utan lösenord maila webbredaktör (adress nedan).

Vi finns också på Facebook.

Information om hur man blir medlem, vad det kostar och plusgironummer finns här.

Senaste uppdatering 3 april 2017.